Tinctura de Branca Ursului - 200 ML

Pret: 15 Lei TVA Inclus
Pret vechi: 20 Lei

Cod produs:T020

Descriere produs

Extrasul prin metode perfect naturale (tinctura)din planta brânca-ursului este printre cele mai puternice revigorante, întineritoare si stimulente naturale ale activitatii sexuale. Este un adevarat elixir contra sterilitatii masculine si feminine, contra menopauzei premature si a andropauzei premature, precum si contra frigiditatii si impotentei. Contine substante active care actioneaza simultan asupra glandelor endocrine, a sistemului nervos si a aparatului cardiovascular.

Indicatii


Intern: adjuvant in boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc), amenoree, anexita, digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, frigiditate, impotenta hormonala si vasculara, insuficienta renala, imbatranire prematura, menopauza prematura, metroanexita, stari de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual exagerat, sterilitate feminina, sterilitate masculina.

Extern: antrax (adjuvant), descalcirea parului, rani purulente, scleroza multipla (adjuvant).


Contra indicatii


Supradozarea acestui remediu din branca ursului produce reactii de tip alergic, vasodilatatie periferica si hipotensiune. Problemele de prostata manifestate sau latente pot fi activate de branca ursului, caz în care tratamentul va fi intrerupt pentru o perioada de timp.
Contraindicatii:
este contraindicata femeilor gravide. Dupa tratamentul extern cu branca ursului este interzisa expunerea la soare, deoarece are proprietati fotosensibilizante.


Actiuni terapeuticeAdjuvant in boli venerice (efectul de stimulare a imunitatii locale si intensificarea circulatiei sangvine in zona genitala face ca remediul sa fie recomandat ca adjuvant in tratarea anexitei si metroanexitei, dar si a bolilor venerice ca gonoree, sifilis, chlamidya, etc. a caror vindecare poate fi considerabil accelerata).

Frigiditate (ca afrodiziac feminin branca ursului este ideala, actionand simultan pe mai multe „fronturi”, cum ar fi :stimuleaza activitatea ovarelor, favorizeaza relaxarea musculaturii vaginale si uterine prin efectul sau antispastic),
impotenta hormonala si vasculara (are actiune terapeutica rapida datorita puternicului efect de stimulare a secretiei gonadelor si de dilatare a vaselor din zona genitala – o actiune extraordinar de importanta pentru cei la care impotenta apare pe fondul restrangerii calibrului vaselor sanguine),
menopauza prematura, amenoree (are un intens efect emenagog, provocand reaparitia ciclului menstrual, dupa tratament de 4-9 saptamani).

Sterilitate masculina: analizele de laborator realizate la 6 saptamani dupa inceperea curei cu acest extract hidroalcoolic au evidentiat in multe cazuri cresterea numarului spermatozoizilor, precum si imbunatatirea motilitatii acestora in cazul barbatilor cu sterilitate.

Sterilitate feminina: o cura de 3 luni cu acest extract hidroalcoolic a dus la redobandirea fertilitatii unor femei cu disfunctii ovariene care vreme de mai multi ani încercasera fara succes felurite tratamente pentru a putea concepe un copil. Înca se stiu foarte putine lucruri despre mecanismul prin care acest extract are acest cvasi-miraculos efect de redobândire a fertilitatii, cert este însa ca multe cupluri au deja copii frumosi si sanatosi dupa tratamentul cu branca ursului.

Pareri despre acest produs

Cos de cumparaturi

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 09:00 - 15:00

  • 0728.772.733 - Vodafone
  • 0743.202.479 - Orange
  • 0768.137.124 - Cosmote

Livrare

  • Livrarea se face prin Posta Roamana sau prin Curier Rapid.
  • Pentru comenziile de peste 150 Lei livrarea este GRATUITA prin Posta Romana.
  • Pentru comenziile de sub 150 Lei livrarea este de 10 Lei prin Posta Romana

Newsletter