Tinctura de fruct de Soc - 500 ML

Tinctura de fruct de Soc - 500 ML
Pret: 35 Lei TVA Inclus
Pret vechi: 40 Lei

Cod produs:T031

Descriere produs

In urma cu cateva sute de ani, cand campiile si dealurile nostre erau acoperite de codri adanci neumblati, aceste fructe erau la mare cinste, fiind un leac pentru bolile cele mai indaratnice: de la incuierea pantecelor si pana la bube rele sau otravire. Apoi treptate, traditia s-a pierdut, iar taina lor a mai ramas cunoscuta doar catorva vindecatori populari. Oamenii nu au mai avut incredere in aceste bobite cu gust nu foarte placut, ba chiar a aparut credinta ca sunt otravitoare.

Recomandari contra obezitatii


Se face o cuda de lunga durata cu tinctura de soc. In prima zi se ia 1 lingurita, la ora 18:00, a doua zi se iau 2 lingurite la aceasi ora s.a.m.d, in ziua a saptea cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procele de eliminare per ansamblu. Daca pe masura ce se creste doza apare o diaree puternica, se iau in completare 2-3 lingurite pe zi de pulbere de scoarta de stejar sau de iarba de coada-racului, iar daca diareea pesrsista, atunci se intrerupe tratamentul.

Recomandari contra acnee, eczema alergica


Se ia 1 lingurita de tinctura de fructe de soc in jumatate de pahar deai depurativ, de 3 ori pe zi pe stomacul gol. Tratamentul se fac minimum 3 luni, pentru ca procesele de dezintoxicare sa fie complete. Pe parcursul tratamentului se elimina din alimentatie carnea, zaharul si produsele cu aditivi alimentari,care au un rol extrem de nefast in aceasta categoie de afectiuni.

Recomandari contra bolilor de piele


Se face o cura de 30 de zile cu tinctura de boabe de soc, administrate in dose progresive de la 1 la 7 lingurite zilnic ca in cazul obezitatii. Este un tratament drastic, care va accelera foarte mult procesele de dezintoxicare, favorizand vindecarea acestor boli.

Recomandari contra tulburarilor hormonale


Cura de lunga durata cu tinctura de fructe de soc are efecte exceptionale mai ales in cazul afectiunilor de endocrine care apar corelat cu tratamentul medicamentos alopat abuziv. Se ia 1/2 - 1 lingura de tinctura diluata in jumatate de pahar de apa dimineata, pe nemancate si aceasi doza seara. In cazul chistului ovarian si al ovarelor polichistice, fibromului uterin si mastozei in special atunci cand aceasta sunt asociate cu constipatia, acest tratament are eficienta exceptionala, mai ales daca este asociat cu o cura cu ceail: Marul Lupui.

Recomandari contra cancerului


S-a constata ca mai mult de 75% din cei care ajung sa sufere de aceasta cumplita maladie se confrunta - fie ca isi dau seama sau nu cu constipatie cronica, care perturba grav procesele naturale de eliminare a toxinelor, precum si cele de asimilare si de reglaj endocrin. O cura de 1 luna, in care se iau 3 lingurite de tinctura de fructe pe zi, are un efect de eliminare a toxinelor extrem de benefix atat in tratarea bolii canceroase cat si pentru prevenirea ei

Pareri despre acest produs

Cos de cumparaturi

Comenzi telefonice

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 09:00 - 15:00

  • 0728.772.733 - Vodafone
  • 0743.202.479 - Orange
  • 0768.137.124 - Cosmote

Livrare

  • Livrarea se face prin Posta Roamana sau prin Curier Rapid.
  • Pentru comenziile de peste 150 Lei livrarea este GRATUITA prin Posta Romana.
  • Pentru comenziile de sub 150 Lei livrarea este de 10 Lei prin Posta Romana

Newsletter