Despre noi


Farm Plant s-a născut din simplitate. Din simplitatea omului de odinioară și din simplitatea minunată a naturii. Povestea noastra începe din istorie, de prin anul 1950, când primul făuritor al ceaiurilor din familie, a învățat de la străbunica sa rețetele leacurilor strămoșești, care făceau miracole în vreamea aceea. Bunicul, a ceea ce astăzi este Farm Plant, a acordat o deosebită admirație plantelor medicinale. A reușit să-și ajute semenii în combaterea diverselor afecțiuni, prin ceaiuri naturale, care aveau gustul și mirosul vitalității pădurilor noastre. Pasiunea lui față de natură s-a transformat într-o meserie pe care o îndeplinea cu plăcere. Determinarea l-a condus pe culmile munților Apuseni, în frumusețea zonei Padiș, aceasta fiind principala sa sursă de recoltare. O zonă nepoluată, ferită de gălăgia urbană, care emana liniștea naturală a mediului înconjurător și de unde avea libertatea să culeagă din bogațiile plantelor medicinale. Procesul lui era întemeiat prin răbdare și din drag pentru natură. Recoltarea plantelor, uscarea lor la puterea soarelui și combinarea cu minuțiozitate în diverse sortimente, a consolidat începutul unei povești care contiunua și azi. Această poveste a fost transmisă de către bunicul nostru următoarelor generații, care au preluat dragostea de plante și pasiunea față de leacurile naturale, formând o tradiție care s-a transformat într-o afacere de faimilie. Experiența de-a lungul anilor ne-a determinat să ne perfecționăm rețetele, să studiem beneficiile miraculoase ale plantelor și să creem o gamă diversificată de produse naturiste, benefice pentru corpul nostru. Din perseverență și drag pentru ceea ce facem, munca noastră a depășit granițele locale cu ajutorul oamenilor care ne-au susținut pasiunea și prin târgurile săptămânale, Farm Plant reușind astăzi să ofere beneficiile sănătății naturale către oamenii din toată țara. Echipa Farm Plant este formată din familia noastră. Ne dedicăm activitatea pentru a continua călătoria bunicului în acest proces, prin care reușim să ajutăm cât mai mulți oameni să se bucure de ceaiuri naturale și benefice, din plante pe care le recoltăm cu atenție și le preparăm cu grija cuvenită, astfel încât să păstrăm toate valorile nutritive necesare corpului.

Această poveste a fost transmisă de către bunicul nostru următoarelor generații, care au preluat dragostea de plante și pasiunea față de leacurile naturale, formând o tradiție care se păstrează și în ziua de azi. Experiența de-a lungul anilor ne-a determinat să ne perfecționăm rețetele, să studiem beneficiile miraculoase ale plantelor și să creem o gamă diversificată de produse naturiste, benefice pentru corpul nostru.

Din perseverență și dragoste pentru ceea ce facem, munca noastră a depășit granițele locale cu ajutorul oamenilor care ne-au susținut pasiunea și prin târgurile săptămânale, Farm Plant reușind astăzi să ofere beneficiile sănătății naturale către oamenii din toată țara.

Echipa Farm Plant este formată din familia noastră. Ne dedicăm activitatea pentru a continua călătoria bunicului în acest proces, prin care reușim să ajutăm cât mai mulți oameni să se bucure de ceaiuri naturale și delicioase, din plante pe care le recoltăm cu atenție și le preparăm cu grija cuvenită, astfel încât să păstrăm toate valorile nutritive necesare corpului.

 

Misiunea noastră este o promisiune negrăită, în primul rând față de noi, pentru a o putea transmite mai departe clienților noștri. Credința noastră în miracolul cu care plantele naturale sunt puternic înzestrate, în beneficii pe care acestea le oferă corpului, minții și stării noastre, sunt transformate în rezultate care fac parte din valorile noastre. Așa am reușit să fim o inspirație pentru clienții noștri, iar ei ne inspiră pe noi in fiecare zi, spre evoluție.

PRODUSE