Despre noi


Farm Plant s-a născut din simplitate. Din simplitatea omului de odinioară și din simplitatea minunată a naturii. Povestea noastra începe din istorie, de prin anul 1950, când primul făuritor al ceaiurilor din familie, a învățat de la străbunica sa rețetele leacurilor strămoșești, care făceau miracole în vreamea aceea. Bunicul, a ceea ce astăzi este Farm Plant, a acordat o deosebită admirație plantelor medicinale. A reușit să-și ajute semenii în combaterea diverselor afecțiuni, prin ceaiuri naturale, care aveau gustul și mirosul vitalității pădurilor noastre. Pasiunea lui față de natură s-a transformat într-o meserie pe care o îndeplinea cu plăcere. Determinarea l-a condus pe culmile munților Apuseni, în frumusețea zonei Padiș, aceasta fiind principala sa sursă de recoltare. O zonă nepoluată, ferită de gălăgia urbană, care emana liniștea naturală a mediului înconjurător și de unde avea libertatea să culeagă din bogațiile plantelor medicinale. Procesul lui era întemeiat prin răbdare și din drag pentru natură. Recoltarea plantelor, uscarea lor la puterea soarelui și combinarea cu minuțiozitate în diverse sortimente, a consolidat începutul unei povești care contiunua și azi. Această poveste a fost transmisă de către bunicul nostru următoarelor generații, care au preluat dragostea de plante și pasiunea față de leacurile naturale, formând o tradiție care s-a transformat într-o afacere de faimilie. Experiența de-a lungul anilor ne-a determinat să ne perfecționăm rețetele, să studiem beneficiile miraculoase ale plantelor și să creem o gamă diversificată de produse naturiste, benefice pentru corpul nostru. Din perseverență și drag pentru ceea ce facem, munca noastră a depășit granițele locale cu ajutorul oamenilor care ne-au susținut pasiunea și prin târgurile săptămânale, Farm Plant reușind astăzi să ofere beneficiile sănătății naturale către oamenii din toată țara. Echipa Farm Plant este formată din familia noastră. Ne dedicăm activitatea pentru a continua călătoria bunicului în acest proces, prin care reușim să ajutăm cât mai mulți oameni să se bucure de ceaiuri naturale și benefice, din plante pe care le recoltăm cu atenție și le preparăm cu grija cuvenită, astfel încât să păstrăm toate valorile nutritive necesare corpului.

Această poveste a fost transmisă de către bunicul nostru următoarelor generații, care au preluat dragostea de plante și pasiunea față de leacurile naturale, formând o tradiție care se păstrează și în ziua de azi. Experiența de-a lungul anilor ne-a determinat să ne perfecționăm rețetele, să studiem beneficiile miraculoase ale plantelor și să creem o gamă diversificată de produse naturiste, benefice pentru corpul nostru.

Din perseverență și dragoste pentru ceea ce facem, munca noastră a depășit granițele locale cu ajutorul oamenilor care ne-au susținut pasiunea și prin târgurile săptămânale, Farm Plant reușind astăzi să ofere beneficiile sănătății naturale către oamenii din toată țara.

Echipa Farm Plant este formată din familia noastră. Ne dedicăm activitatea pentru a continua călătoria bunicului în acest proces, prin care reușim să ajutăm cât mai mulți oameni să se bucure de ceaiuri naturale și delicioase, din plante pe care le recoltăm cu atenție și le preparăm cu grija cuvenită, astfel încât să păstrăm toate valorile nutritive necesare corpului.

 

Misiunea noastră este o promisiune negrăită, în primul rând față de noi, pentru a o putea transmite mai departe clienților noștri. Credința noastră în miracolul cu care plantele naturale sunt puternic înzestrate, în beneficii pe care acestea le oferă corpului, minții și stării noastre, sunt transformate în rezultate care fac parte din valorile noastre. Așa am reușit să fim o inspirație pentru clienții noștri, iar ei ne inspiră pe noi in fiecare zi, spre evoluție.

PRODUSE

Ceaiurile noastre sunt combinații de mai multe plante medicinale, alese cu grijă, uscate natural la soare, care împreună crează o multitudine de arome și beneficii miraculase pentru corpul și starea ta de spirit : diabet, rinichi, retenție de apă, ficat, fiere, stomac, circulație, tensiune arterială, sistem nervos, insomnii, detoxifiere, hemoroizi, varice, sistem respirator, plămâni, tiroidă, prostată, slăbit, dureri articulare, reumatism.

Fiecare sortiment de ceai conține o combinație de mai multe plante, benefice pentru corpul și starea ta interioară.

 

Experiența noastră profesională ne-a determinat să ne extindem aria de produse din plante, astfel că Farm Plant a stabilit o gamă diversificată de tincturi din : ienupăr, ghintură, păducel, păducel-valeriană, fruct de soc, mărul lupului, leurdă, branca ursului, năpraznic, untul pământului, bitter.

Tincturile sunt extrase din plante naturale, lăsate la macerat pe bază de alcool. Fiecare tip de tinctură conține mai multe amestecuri de plante alese cu grijă pentru a avea efectele dorite.

 

Se cunoaște din vremurile stăvechi, că alifiile din plante reprezintă o soluție alternativă pentru sănătatea corpului nostru. Alifiile produse de Farm Plant sunt extrase din plante naturale combinate cu untură animală.

Mărul lupului, untul pământului, alifie de gălbenele cu propolis și alifie pentru noduli tiroidieni vor face diferența în vitalitatea ta. Sunt remedii naturale pe care le poți integra în tabieturile tale zilnice.

Este necesar să ne oferim grija față de propria noastră persoană.

Crema hidratantă cu gălbenele, mușețel și aloe vera are toate proprietățile naturale de care are nevoie pielea ta. Creată din plante naturale, tratate corespunzător pentru a obține proprietățile de care avem nevoie și amestecată cu vaselină medicinală pentru a obține efectul cremos, crema Farm Plant vă oferă rezultate vizibile în scurt timp.

Deși rolul lor principal este pentru a trata durerile provocate de tuse și răceli, siropurile Farm Plant au un gust deosebit. Ingredientele sunt extrase din plante naturale pe bază de miere de albine, care le oferă valoroasele beneficii nutritive necesare corpului nostru.

Sirop de cătină presat la rece sau sirop de muguri de pin, pătlăgină și limba cerbului, sunt rezultatul unui proces îndelungat de muncă neostenită, răbdare și pasiune pentru studiul plantelor naturale și pentru crearea remediilor potrivite pentru nevoile cliențilo noștri.